Stage definitief afgesloten!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Inge Schreurs - WaarBenJij.nu Stage definitief afgesloten!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Inge Schreurs - WaarBenJij.nu

Stage definitief afgesloten!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Inge

28 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo

Lieve allemaal,

Nu dan toch eindelijk mijn langverwachte blog...Tja nu ik vrij ben, lijk ik nog drukker dan toen ik moest werken en kom helemaal niet toe aan het bijhouden van mijn blog. Gewoon schandalig!

Afgelopen week heb ik mijn stage afgesloten. Ik heb die week fijn gewerkt en heb op de laatste dag nog een bevalling kunnen doen. Maandag had ik mijn eindbeoordeling. Deze was helemaal goed. Men had op vrijdag met alle collega's geevalueerd en ik kreeg terug te horen dat er geen enkel negatief punt over mij was gezegd. Men was blij dat ik in deze tien weken bij hen heb mogen werken en zeiden veel aan mij te hebben gehad. Ze vonden het heel jammer dat ik wegging en hadden mij liever nog een tijd op de werkvloer gehad. Iedere collega vond dat ik nu al een goede verloskundige was en dat ik in de toekomst zeker een goede verloskundige zou gaan worden die duidelijk weet waar zij mee bezig is! Dit vond ik heel erg fijn om te horen. Ook kwam de gynaecoloog nog naar mij toe. Van hem heb ik serieus het aanbod gekregen om na mijn studie terug te komen naar Suriname om in het ziekenhuis als verloskundige te gaan werken. Hij gaf aan mij graag in zijn team te willen hebben. Ik heb aangegeven dat ik dit aanbod heel erg kon waarderen, maar dat ik er op dit moment niet op inging omdat ik nu graag naar huis toe wil. Dit snapte hij en hij vertelde dat ik nu hier geen uitspraken over hoefde te doen, maar dat zijn aanbod ook na een jaar nog steeds geldig blijft, dus wie weet wat de toekomst mij nog gaat brengen.....

Ik heb in ieder geval alles kunnen laten aftekenen en heb mijn eindbeoordeling op alle competenties op het hoogste niveau behaald. Echt super!
Het afscheid was lastiger. Ik heb toch een band met de collega's opgebouwd en vond het een raar idee dat ik hen nooit meer ging zien. Toch heb ik het goed afgesloten. Men was blij met de cake en het gebak wat ik had meegenomen en met de kaart. Ook de kleine kaartjes. (mamma weet welke ik bedoel) werden zeer goed ontvangen en gewaardeerd. Uiteindelijk kreeg ik van de hoofdzuster nog een dikke 'brassa' (knuffel) en vertelde ze dat zij mij ging missen. Met een dubbel gevoel verliet ik het ziekenhuis. De plek waar ik zoveel mooie momenten heb meegemaakt, tegen zoveel vervelende momenten ben aangelopen, maar toch zoveel ervaring heb opgedaan.
Ik ben zo blij dat ik deze kans heb gekregen en mijn droom waar heb kunnen maken. Mijn doel waarvoor ik kwam is behaald en met groot succes!

Vrijdag avond besloten we met de groep uit eten te gaan. Samen met Djura, Hester, Martijn, Alexandra Raje, Carine, Cynthia, Wouter en ik zijn we naar Zus en Zo gegaan. vervolgens zijn we gaan bowlen, (mijn favoriete hobby maar niet heus) om daarna nog even uit te gaan naar Sza, Sza, Szu. Het was wel gezellig maar ik blijf er bij dat die hip-hop/ R&B tent toch niet mijn ding is.
Tegen 03:00 uur was ik weer thuis en ben ik heerlijk mijn bed ingekropen.

Zaterdag moest ik vroeg opstaan omdat ik met Cynthia en Alexandra naar de stad zou gaan. Rond tien uur zijn we vertrokken om vervolgens vijf uur door de stad heen te slenteren op zoek naar cadeautjes, kleding etc. Ik ben helemaal geslaagd voor het thuisfront... Heb zelf ook nog een boek gekocht van het geld wat ik van een gezin had gekregen op stage waarvan ik de bevalling en de verdere begeleiding had gedaan. Dit vond ik zelf wel mooi besteed.
In de avond ben ik met de meiden en met Maranda de stad ingeweest. We zijn naar het onafhankelijkheidsplein geweest waar een Hindoestaans feest was, maar we voelde ons daar niet zo welkom dus zijn al snel weer weggegaan om vervolgens bij Broki te gaan zitten. Tegen 01:00 uur vertrokken Cynthia en Alex naar huis en zijn Maranda en ik nog door gegaan naar de Zanzibar. Toen we er zo ongeveer uitgeschopt werden omdat ze wilde sluiten bestelden we een taxi bij onze vaste Jimmy. Helaas op de verkeerde plek en tijdstip, want toen Maranda wilde instappen werden we door een andere auto geramd. De achterdeur zat behoorlijk in de kreukels en Maranda zat klem tussen de deur. Jimmy bedacht zich geen moment en ging achter die andere auto aan. Dit eindigde in een straatrace door Paramaribo heen totdat we eindelijk tot stilstand kwamen. Niet echt een prettig idee als je achterin zit! Gelukkig hadden we verder allemaal niets op een paar blauwe plekken na en konden we alles verder goed afhandelen met die kerel. Na van de schrik te zijn bekomen, zijn we eerst nog maar even met Jimmy naar Maranda haar huis gegaan om het voorval door te bespreken. Tegen half zes lag ik eindelijk in mijn bed! Het was me het nachtje wel.... (en ik had nog zo thuis gezegd van nee mij gebeurt niets want ik ga veilig met de taxi....)

Zondag heb ik aan mijn verslagen en eindbeoordeling gewerkt en het een en ander voor mijzelf gedaan.

Maandag had ik dus eerst mijn eindbeoordeling. Toen ik daar vanaf kwam, ging ik met Ilse naar de touroperator om de Raleighvallen te bespreken en vast te leggen. Het staat nu definitief vast dat ik van 6 tot en met 9 november naar de Raleigh vallen ga, woehoehoe!!! Ik heb er echt zin in ondanks dat het een zeer dure trip is.
Toen ik terug kwam stond Marisca voor de deur. Met haar ben ik even naar de Stoelmanstraat geweest om te kijken hoe het er daar uitzag. Op die plek zou ik in eerste instantie terecht komen. Ondanks dat het wel mooi was, ben ik blij dat ik voor de Tourtonnelaan heb gekozen. Dit is toch ruimer en mooier.
Nadien was het haasten want rond zes uur zouden we door Tante Raghini en Robbie opgehaald worden voor Devali. Dat is het lichtjesfeest van de hindoestanen. Er wordt dan een lopende optocht gehouden door de stad heen met allemaal fakkels. Mensen lopen dan ook allemaal in speciale Hindoestaanse kleding. Van tante Raghini had ik een soort van sari geleend die ik aan heb getrokken. Erg apart, maar wel heel mooi. Ik leek zowaar net een Hindoestaan alleen ontbrak nog de iets donkerdere huidskleur. De optocht was mooi en we hebben nog een stukje meegelopen. De gedachte hierachter is dat het goede overwint van het kwade, dus daar wil ik wel voor lopen. De optocht eindigde bij de tempel waar allerlei activiteiten georganiseerd waren.
Nadien zijn we nog naar hun huis gegaan en hebben we kennis gemaakt met haar moeder en zus. Erg lieve mensen.
Tenslotte gingen we voordat we naar huis gingen nog even langs het onafhankelijkheidsplein waar ook nog het een en ander te doen was voor de Hindoestanen. Een man (van de krant) vroeg of hij een foto van Alex en mij mocht maken omdat wij als Nederlanders in hun kleding liepen. Ik ben dus benieuwd of die foto nog in de krant gaat komen. Tante Raghini zou in ieder geval morgen een krant gaan halen om te kijken. Zou wel leuk zijn!
Rond twaalf uur waren we weer thuis en niet lang daarna heb ik mijn bed maar eens opgezocht.
Vandaag gaan we wederom naar tante Raghini en haar familie om daar de rest van het Devali te vieren. We zijn al gewaarschuwd voor het feit dat wij thuis nu niets mochten eten omdat wij daar van alles krijgen. We zouden helemaal vetgemest worden, dus dat wordt nog wat. Natuurlijk zal ik jullie weer op de hoogte houden van die gebeurtenissen.

Nou lieverds, ik wens jullie ook nog een fijne dag en tot de volgende keer maar weer!

Kus en liefs van mij

• 28 Oktober 2008 - 15:09

ZUS:

Wat ben je mooi in die rode jurk!!! PRACHTIG!!!!

• 28 Oktober 2008 - 15:19

Ellen:

Aaaaaah wat een mooie vriendin heb ik!! Je ziet er echt super uit meid!!xxx

• 28 Oktober 2008 - 16:16

Janet:

jeetje wat een boeiend verhaal weer...die maakt nog wel wat mee daar,maare inge haha hier in nederland kun je vast ook wel een goede en leuke baan krijgen enzo hoor!
    wel lief van die mensen,maar ze mogen je nou wel weer inleveren...
    nee,maar hey goed man gefeliciteerd voor het goed afsluiten van je stage,altyd een prettig idee dat iemand wel zijn of haar school afmaakt hahaha...grapje uche,maar ik bedoel dat iemand ook daadwerkelijk iets goeds van der leventje maakt,en er ook plezier in hebt,en ja dat is dan toch het allerbelangrijkste,jij bent op aarde gezet om mensen te helpen geloof ik,en je doet het nog goed ook,ik vindt het een hele prestatie voor een meisje van 23jaar jaar ,knap hoor...ik doe het je zeker niet na,en een hele hoop andere ook niet,maar je bent een spontane meid die af en toe een heerlijke bitch kan zijn...dan zie je toch wel,dat ik ook wel wist dat jij er zou komen..ik zeg petje af,en nu hup naar nederland...hey meis tot snel,en ok al ben je veranderd je bent van de buitenkant inge en dat blijf je,je kunt hoogstens in de breedte gegroeid zijn,maar je ogen blijven altyd chocolade bruin...en sommige trekjes die leren mensen nooit af...!je kan wat volwassener zijn geworden,maar volwassener als mij was je toch al,dus zou weinig verschil merken hahahaha ;-)gelukkig maar...tot in nederland!

• 28 Oktober 2008 - 16:35

Damaris:

Ha Knappert!
    Leuke jurk...
    Geniet van je vakantie...! Je hebt het allemaal geweldig gedaan op je stage, nu genieten van de 'vrije tijd'.

Liefs damaris

• 28 Oktober 2008 - 17:19

Mama:

wauw!! Inge, prachtige plaatjes van je zelf in die beeldschone jurk (Sari).Echt mooi!!!!!!!!
    Daar wil ik graag een foto van hebben.

• 28 Oktober 2008 - 18:30

Vaders:

YOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHH, geweldige beelden van een beeldschone dochter in een sari. Ik wist wel dat wij mooie dochters hadden hoor. Mijn apetrotse gevoel is weer helemaal op peil. En natuurlijk de eindbeoordeling van je stage: alle doelen behaald op het hoogste niveau, geweldig meid!!!!! Wat minder om te lezen is de reactie van die meneer die je een baan wil geven in zijn team. Ik was er al bang voor, en voor een vader die al moeite heeft met het feit dat zijn dochters gaan stappen,is het wel slikken om zoiets te lezen. Natuurlijk trots, omdat deze meneer jou duidelijk maakt dat je een goede verloskundige bent geworden. Hij heeft alle vertrouwen in je en wil graag samenwerken met je. Maar goed, daar wil ik het nu niet over hebben hoor. (voorlopig de eerste jaren niet)
    mooie foto's van het feest, lijkt me een geweldige belevenis om zoiets mee te mogen maken. En ja, als we het hebben over het behalen van doelen, dan zijn er voor deze trip niet zoveel meer over. De Rallaigh vallen is een nog te behalen doel, het staat gepland dus ga ervoor. Geniet, want als je in suriname bent en je bent daar niet geweest, dan ben je niet in Suriname geweest. Dat is toch de stelling die men daar verkondigd?? En dan het laatste doel, voor mij het belangrijkste doel: goed, gezond en veilig terugkomen naar Nederland. Skattie, maak van die laatste dagen een geweldige belevenis, geniet nog met volle teugen van een heel mooi land, van hele mooie culturen, snuif alles goed in je op en geef het een verdiende plaats in je hart. Je zult gaan meemaken, dat als je hier in het andere westerse leven je draai weer hebt gevonden, je vele malen zult terugblikken om een geweldige tijd in Suriname. Natuurlijk is er ook plaats voor de nare ervaringen, die moeten ook benoemd worden, maar het eindresultaat dat telt. Je bent volgns mij in de harten van je collega's opgenomen, dat is niet alleen hun verdienste, maar ook jou verdienste. Jij hebt bewezen dat je deel wilde uitmaken van hun cultuur. Daar moet je trots op zijn. dag lieve schat.

• 28 Oktober 2008 - 19:39

John En Ellen:

Een bericht vol mijlpalen!!! Je stage op een droommanier afgerond en als klap op de vuurpijl ook nog een baan aangeboden krijgen, als een hindoestaanse prinses in de kijker lopen, de jungle in om Suriname op zijn mooist te leren kennen (da's van een statement van 1 van de collega's die dat land vanaf die kant ook kent...) Dus..wij waren al jaloers en dat gevoel wordt gek genoeg steeds maar sterker!!. Gelukkig weten wij dat je straks in het vliegtuig terug naar Nederland gaat genieten van de eerste momenten boven Nederland (de weilandjes, super georganiseerde indeling, het weer, de minikoetjes) en als je geland bent de eerste ergenisjes: de sukkel van de douane die toch wil kijken dat je niks aan te geven hebt; je amandelen checkt of je niet "toevallig" een paar bolletjes achter je huig verstopt. De parkeerplaatskosten van de short parking (je kan er bijna een goeie tweedehands voor kopen) en de rit terug (gelukkig is het fucking koud en regent het: er wordt gewaarschuwd voor gladheid). Kortom GENIET ER VAN; BIJNA ZIT DE DROOMREIS EROP, WIJ KIJKEN NAAR JE UIT !!! je hebt het geweldig gedaan, je hebt een rugzak vol met ervaringen gevuld, waar je de rest van je leven je voordeel mee gaat doen. Een vaak gebruikt woord binnen de familie: KANJER!!!.
    groet en tot gauw
    john en ellen

• 29 Oktober 2008 - 11:37

Hey meis,

Wat een superverhaal weer... Jij maakt daar nog eens wat mee!! Geramde auto, wilde achtervolging, lijkt wel een maffia-verhaal!haha. Heb je geld gekregen van mensen die jij begeleid had? Wat lief, dat is toch wel een gebaar naar jou toe vind ik...en ook gelijk op een goede manier besteed. Zo heb je in elk geval een blijvende herinnering aan die mensen en aan je tijd daar.
    Enne ik las iets over gebak en kleine taartjes...gaan wij daar nog iets van terugzien als jij weer hier bent? Ik wist niet dat jij lekkere taarten kon bakken, nooit iets van gemerkt..moet je toch maar eens laten proeven als je weer hier bent!!hahaha, ik hou mij aanbevolen, Dian jij ook he?!!
    En die foto die voor de krant is gemaakt, krijg je die nu ook nog thuis? Zou wel leuk zijn he, je ziet er echt mooi uit in die kleding joh!! Wat zijn die Ralleighvallen precies dan? Al even Google-afbeeldingen geraadpleegd, maar ziet er goed uit! Een soort wild-gebeuren zeg maar? Heb verder niet ge-googled zeg maar...! in elk geval een hele toffe tijd daar gewenst!!Wel veel foto's maken voor het thuisfront (en voor dit vriendenfront haha)Ben erg benieuwd! Maar intussen ben jij lekker vetgemest bij het etentje, straks mag jij niet terug in het vliegtuig omdat je teveel kilo bij je hebt...haha! Maar dan komen Dian en ik je hoogstpersoonlijk bij de douane ophalen hoor.... Ik ga gauw weer verder hier. Zit op mn werk en heb nu lekker pauze!!Tot snel!!
    Een dikke 'brassa' van mij!

• 29 Oktober 2008 - 15:31

Ploert:

Wow Inge!!

• 29 Oktober 2008 - 18:11

Henny:

Hoi Inge
    Gefeliciteerd met het behalen van je einddoel en nog wel een van het hoogste niveau. Ik wens je daar nog een hele fijne vakantie toe met veel mooie bezienswaardigheden en avonturen.

• 29 Oktober 2008 - 20:47

Jacco:

Nou gefeliciteerd! Wat ongelooflijk vet dat je met zo'n beoordeling afscheid kan nemen. Mocht het ooit weer van toepassing zijn, zie ik je erg graag naast ons kraambed. Ik moet zeggen dat ik met heel veel plezier je blog heb gelezen. Het was geen 'oh wat gaat het goed' geneuzel, maar gaf een mooi en boeiend idee van je belevenissen.
    En dat Suriname nu ook weet wat het inhoud als er zich een Schreurs door het nachtleven beweegt was natuurlijk een kwestie van tijd.
    Valt me nog mee dat er geen gillende vrouwen en vechtende agenten aan te pas zijn gekomen. Aan de andere kant, Dianne was er natuurlijk niet bij.
    Geniet van je laatste loodjes aan de andere kant van de grote plas.
    PS. ziet er goed uit, lady in red..

• 30 Oktober 2008 - 12:46

Minet:

Meid ik ben hartstikke trots op je. Zie je wel dat je een superverloskundige gaat worden!!! Je hebt je vakantie dubbel en dwars verdiend, geniet ervan. De mijne is net afgelopen en ik begin vanavond in de nachtdienst, samen met.......juist, je zussie. Gaan we lekker de hele nacht over jou kletsen. Ha, ha. He we zien elkaar gauw eens een keer als je weer terug bent, tenzij je besluit om snel weer retour Suriname te gaan natuurlijk, want je gaat het daar ook wel weer missen natuurlijk. Alleen vrees ik dat je Pa gaat steigeren dan!

He maak er nog wat van!!!
    Groetjes Minet

• 30 Oktober 2008 - 12:54

Hey meissie,

We moeten hier al weer een aantal dagen krabben, brrr koud, nachtvorst, bereid je maar vast voor haha.

Jacco die negeren we voortaan...

Enneh effe berichtje voor Minet; ik heb vannacht geen nachtdienst hoor.. ook niet gehad, erger nog..ik heb vroege dienst!

Nou inkie-winkie geniet nog even van je vrije dagen daar en van het zonnetje natuurlijk. Je kaartje heb ik trouwens gisteren gekregen, hopelijk is de mijne ook eindelijk over..

Dikke kus!

• 30 Oktober 2008 - 18:35

Nathalie:

Hi Inge,
    Gefeliciteerd!! Helemaal top dat je alles goed hebt afgerond. Het leuke en leerzame aan zo'n buitenlandse stage is dat je er echt achter komt wat je in je mars hebt. Je ontwikkeld een bredere blik op je vak. Het zal ook veel nieuwe deuren voor je openen.
    Geniet van je wel verdiende vakantie en het lekkere weer. Trouwens die Sari staat je goed. Veel plezier.

Groetjes Nathalie

• 31 Oktober 2008 - 09:50

Parna:

Heeeeeeeeeeeeyy lieverd,

Eindelijk alles afgesloten. Wie had dat gedacht toen je wegging? Lijkt wel gisteren, voor jou natuurlijk niet! Je hebt heel wat meegegmaakt en bent een heleboel ervaringen rijker dan toen je ging. Ook een stuk rijker aan ervaring als toekomstig verloskundige, hoe moeilijk het ook soms voor je is geweest, het is allemaal niet voor neits geweest.. vergeet dat nie. Je houdt er ook een heleboel mooie herinneringen aan over. Geniet nu maar lekker van je vakantie en probeer langzaam alles een plekje te geven.. voor je het weet zitten we weer in België elke avond aan alle kloteopdrachten te werken hahah! Wel gezellig hoor weer samen.. maar zie er echt wel tegenop :s Nu ik eerst stage af maken.. heb daar ook wel weer zin in :D

Hele dikke knuffel van mij.

• 31 Oktober 2008 - 09:51

Parna:

P.s. die Sari staat je goed :P zo moeten je wel een keer mee gaan stappe :D

• 01 November 2008 - 12:06

ZUS:

Hey Inkie, ik heb dr nog een paar:

WIST JE DAT;

-Papa en ik gisteravond rondjes hebben moeten rennen om de tuintafel heen toen we aan het roken waren buiten omdat we het zoooo koud hadden?!! Hilarisch..,
    -Mama nog steeds niet rookt!!! Hulde op de knietjes voor onze Mams!!,
    -Ik, mama haar sigaretten voor de gelegenheid heb ingepikt, als steun zeg maar, kan ze ook niet in de verleiding komen, ook uit eigen belang want mn geld is op,
    -Jij fijn al over 11 dagen naar Nederland komt?!WOEHOE,
    -Papa en ik het er gisteren uitgebreid over gehad hebben en tot de conclusie zijn gekomen dat de laatste loodjes écht het zwaarst wegen..,
    -De vierdaagse camping voor 2009 definitief gereserveerd is...haha oefenen dus!,
    -Papa uberstoere nep crocks (of hoe schrijf je dat) heeft gekregen van John en Ellen, kleur; PAARS, en hij hierin geweldig charmant rondom de tuintafel kan huppelen?!,
    -Mama depot provera HAAT om te spuiten...:-),
    -Ik vind dat Qountdown toch écht wel doorgaat voor ons 2-en... no matter what..., 120 euro gooi ik niet zo maar weg.. GRRRRRrr
    -Wes niet meer heel theatraal zn zere poot omhoog houdt in de hoop op heeel veel pilletjes verpakt in kip-kluifjes,
    -Wes volgens mij een drugshondje is,
    -Ik het heeeel jammer vind dat je die mooi rode sari niet mag houden,
    -Ik vind dat je hem misschien wel in je koffer kan mee smokkelen,
    -Ik ook vind dat Maranda een foto moet maken van dat lekkere ding achter de bar en daarbij ons telefoon nummer achter moet laten :-)
    -Mn telefoon naar de klote is en ik nu dat oude ding van papa heb geconfisceerd, mn nummer is wel hetzelfde trouwens,
    -Ik enorm veel zin heb ons te bezatten in de kroeg als jij weer terug bent, SWING NIGHT HERE WE COME!!!!
    -Ik hoop dat je niet psychotisch wordt van de malaria tabletten,
    -Ik alvast een separeer op IZ zal reserveren mocht dit wél het geval zijn..

Nou schat veel plezier dit weekend en ik spreek je snel weer!!!

Bigi brassa!!!

• 01 November 2008 - 15:07

Rianne:

Hey die Inge.

staat je goed hoor die sari. Heel fijn voor je dat je alles hebt kunnen behalen, zal je wel veel rust geven. Ik hoop dat ik dat ook kan zeggen aan het einde van mijn stage. Nu nog een paar weekjes lekker genieten en dan zien we elkaar weer, gezellig, stressen op school.

have fun en geniet ervan je hebt het verdient.
    knuffels
    Rianne

• 01 November 2008 - 20:51

Suus:

Wat een geweldige afsluiting zo zeg! En wat een super beoordeling.!!
    HE LE MAAL TOP! Een applaus is wel op zijn plaats hee! klap klap klap klap klap klap klap (fluit er tussendoor) klap klap klap klap klap klap klap klap whoehoe klap klap !! hahaha

En wat ben je mooi in het rood. Super zeg! En dan heb je ook al zo'n bruine kleur. Tjonge wat zal jij veel sjans hebben gehad :D

Nou meid nu zit het er echt bijna op..vreemd he en wat is het eigenlijk snel gegaan zeg! Geniet van je laatste dagen ..en

O ja ik had eigenlijk nog een kaart liggen voor je,maar dianne zei al dat die niet meer op tijd komt dus die krijg je wel als je weer terug bent haha. :D

Nou geniet van je trip naar de rallaigh vallen!!

kus suus

• 03 November 2008 - 10:39

Sorry Inge...even jou blog misbruiken:
    Jan!!!!Crocs???!!!!Aaaaah wat vreselijk!!Ik haat crocs!!
    Dian: die sigaretten jatten is schandalig!Jij Hoort El aan te moedigen en haar te steunen door zelf oko te stoppen, haha!
    El: Heel trots op je!!Super joh!
    Inge: die Sari past best nog in je koffer hoor!!!Gewoon proppen! En je telefoon nummer echt wel achterlaten!En anders gewoon die van Dian, die kan wel weer een leuke vent gebruiken! Hoe ziet ie eruit trouwens??
    Is Wesley dan ook als drugshond in te huren zeg maar??

• 03 November 2008 - 11:12

Janet:

hhahahahaha wesley als drugshond hahahaaha...

hey inge girl nog 8 dagen en ben je er weer,mijn vriend zzei al...huh dan al???ja zo zie je hoe hard dat is gegaan...ik hoop dat je een rustige reis naar nederland hebt...dan ku je misschien toch een beetje uitgerust hier komen...nou meid tot spreeks,en al is dat spreeks al snel...groetjes janet

• 04 November 2008 - 00:23

Suzan Box:

Hoi Inge,

Ik heb erg genoten van je verhalen op dit weblog en natuurlijk van de verhalen van je trotse zus!!
    Ik denk dat deze ervaring je hele leven bij blijft en wat jij daar hebt gedaan voor de mensen is iets waar je voor altijd heel trots op kunt zijn.
    Het was zeker niet altijd makkelijk voor je en heb vaak met kippenvel je berichten gelezen..
    Ik hoop dat je daar nog even kan genieten van je vakantie en wens je een hele goede terugreis.

Je zus is blij als jij eindelijk je voeten weer op de nederlandse bodem zet!!!

Groetjes Suzan(collega van je zus)

• 04 November 2008 - 11:44

Hey meissie!

Hier je zus weer effe, nog 2 dagen en je gaat als een echte Jungle-Jane de tropen in. Alles al voorbereid? Al ziek van de malaria tabletten of valt het mee?

Ben afgelopen zaterdag naar de verjaardag van Jacco en Rineke geweest, Jacco en ik hebben eens zitten denken...hebben ze daar in Paramaribo een kliniek voor psychiatrische gevallen?! Zo nee, dan houden wij ons aanbevolen om samen met jou en Sjoerd dat daar op te gaan zetten. Leek ons wel wat, cisordinol in de zon laten we maar zeggen. Aantrekkelijke gedachte om de crisis-en onder het genot van een coctail onder een palmboom te bezweren. Separeren doen we niet, iedereen wordt relaxed van het zonnetje met bijbehorend decor. Bezigheidstherapie bieden we aan in de vorm van haren vlechten..

Nog effe een bericht voor onze Ellen:
    Die barman waar ik het over had, ik heb van Inge begrepen dat het de meest mooie gozer is, kaal koppie, perfect gespierd lichaam en een charme waar menig vrouw van in katzwijm valt. Natuurlijk getint en een vlotte babbel. Sluit maar aan achter in de rij met je telefoon nummer...:-)

Wat betreft de tarieven voor het inhuren van Wes als drugshond.. Daar valt over te onderhandelen. Maareh zet hem niet in jou appartement neer, dan wordt dat beest helemaal gek...snappie?!

Ook nog even een opmerking tav mijn rook-gedrag; ik heb gisteren een zeer nuttige curcus verslavingszorg bijgewoond, daar kwam duidelijk uit dat wanneer iemand niet intern gemotiveerd is te stoppen dat ook echt niet gaat gebeuren. Oók niet uit solidariteit met een medemens. Wat dat betreft heb ik die sigaretten dus zeer terrecht ingepikt...

Einde bericht...

Inkie, veeeeeeeel plezier in de jungle, pas goed op jezelf, we zien je graag heelhuids terug. Ik heb vernomen dat er dikke vogelspinnen kruipen daar, check effe goed je hangmat voor dat je er in stapt!!!

Dikke KUS!!!!